Μια νεαρή Βραζιλιάνα τράβηξε βίντεο τη στιγμή που πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε από τον φίλο της, ο οποίος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι πυροβολήθηκε από έναν άνδρα που επέβαινε σε μοτοσικλέτα.

Το δραματικό βίντεο δείχνει τον 27χρονο Ντιέγκο Φονσέκα, να στέκεται κοντά σε ένα παράθυρο και να στοχεύει με το όπλο την 23χρονη Κέλι Άλβες, σε μια κατοικία στην πόλη Τζατάι της Βραζιλίας το Σάββατο.

Η Άλβες ακουγόταν στο βίντεο να γελάει και να λέει στον Φονσέκα: «Εμπρός, κάνε το. Ουάου, τόσο ωραίο».

Ο Φονσέκα τράβηξε τη σκανδάλη και η κοπέλα αμέσως σωριάστηκε στο πάτωμα. Στη συνέχεια την μετέφερε στο νοσοκομείο όπου υπέκυψε στα τραύματά της. Οι αρχές κλήθηκαν στο ιατρικό νοσοκομείο και μίλησαν με τον Φονσέκα, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι δύο άτομα σταμάτησαν κοντά τους με μοτοσικλέτα και ότι ο ένας από αυτούς πυροβόλησε δύο φορές, χτυπώντας την Άλβες.

Οι αστυνομικοί που έκαναν την έρευνα παρατήρησαν ότι έπεφτε σε αντιφάσεις και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα, όπου από το κινητό του Άλβες είδαν το βίντεο με τους πυροβολισμούς.

Ο Φονσέκα συνελήφθη με την κατηγορία της δολοφονίας. Το όπλο του βρέθηκε κοντά στο σημείο όπου είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του έξω από το νοσοκομείο. Είχε ποινικό μητρώο για ληστεία και επίθεση σε πρώην φίλη του.

Η μητέρα της Άλβες δήλωσε ότι ο Φονσέκα την πλησίασε και υποσχέθηκε να βρει τους δολοφόνους.

«Έμαθα ότι βρισκόταν στο νοσοκομείο. Στο νοσοκομείο, με αγκάλιασε και μου είπε: "Πεθερά, όποιος της το έκανε αυτό θα πληρώσει"», είπε η μητέρα της άτυχης κοπέλας Ολισιάνε Άλβες.

Είπε ότι έβγαιναν μαζί για περισσότερο από ενάμισι και ότι η κόρη της ήθελε να φύγει από τη σχέση.

Η Ολισιάνε Άλβες θυμήθηκε ότι η κόρη της της είπε λίγες ώρες πριν δολοφονηθεί ότι επρόκειτο να χωρίσει με τον Φονσέκα επειδή δεν τα πήγαιναν καλά.

«Μαμά, πάω σπίτι του και θα επιστρέψω σύντομα», ήταν τα τελευταία λόγια της Alves.

Η Ολισιάνε Άλβες είπε στους αστυνομικούς ότι η κόρη της πέρσι είχε πάει στο νοσοκομείο μετά από επίθεση του Φονσέκα για να κάνει ράμματα στο χέρι της.

Σε ένα άλλο περιστατικό, επίσης το 2022, ο Φονσέκα χτύπησε την κόρη της όταν την είδε να μιλάει με έναν πρώην φίλο της.

«Υπήρξαν μερικές φορές που τσακώθηκαν και είχε μερικούς μώλωπες. Σκέφτηκα ότι ήταν κακό να παρέμβω, αλλά ήταν δύσκολο. Δεν μου έλεγε πολλά γιατί ήξερε ότι ένιωθα τον πόνο τηςς, είπε η μητέρα της.

Ένας φίλος είπε επίσης ότι η Άλβες είχε χωρίσει για λίγο με τον Φονσέκα και τη συμβούλεψε να πάει στην αστυνομία καθώς είχε απειλήσει να τη σκοτώσει.