Πάτρα: «Ίσως προσπάθησε νωρίτερα, με άλλο παράγοντα, η Πισπιρίγκου», λέει ο ιατροδικαστής Λέων
«Δεν αποκλείεται να έχει χρησιμοποιηθεί άλλος εξωγενής παράγοντας την πρώτη φορά, που δεν ήταν επιτυχής για τον δράστη και προφανώς στη συνέχεια πέρασε στη χρήση άλλων παραγόντων», δήλωσε
Συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία που έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας, όσο «ξετυλίγεται το κουβάρι» της υπόθεσης των θανάτων των μικρών κοριτσιών από την Πάτρα.
Ειδικότερα, στις ομοιότητες που εντοπίζονται στους θανάτους της Μαλένας και της Τζωρτζίνας, αναφέρθηκε ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, μιλώντας στο LIVE NEWS.
Με τις απόπειρες δολοφονίας της Τζωρτζίνας να ξεπερνούν τις δέκα, ο ιατροδικαστής εκτίμησε πως δεν μπορεί να αποκλειστεί το γεγονός η 33χρονη να χρησιμοποίησε άλλο παράγοντα για να πετύχει τον σκοπό της, χωρίς να τα καταφέρει.
«Δεν αποκλείεται να έχει χρησιμοποιηθεί άλλος εξωγενής παράγοντας την πρώτη φορά, που δεν ήταν επιτυχής για τον δράστη και προφανώς στη συνέχεια πέρασε στη χρήση άλλων παραγόντων», δήλωσε.
Δεν μπορούμε να μιλάμε για γονιδιακό θέμα
Ακόμη, ο πρόεδρος της Ένωσης Ιατροδικαστών αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι η 33χρονη κατηγορούμενη προσπαθούσε να ενισχύσει τον ισχυρισμό της περί γονιδιακού προβλήματος.
«Έστω ότι είμαι οικογένεια έχει ένα γονιδιακό θέμα. Το πρώτο που αναμένουμε είναι αυτό να εκφραστεί με τον ίδιο τρόπο σε όλα τα παιδιά της οικογένειας. Επίσης από τον ίδιο τρόπο θα πρέπει να καταλήξουν όλα τα παιδιά. Μόνο τότε μπορούμε να μιλάμε για κάτι τέτοιο. Η ηπατική ανεπάρκεια με την αγενεσία φλεβοκόμβου απέχει παρασάγγας», ανέφερε ο κ. Λέων.
Επίσης, ο κ. Λέων τόνισε πως μέσα από την ανάλυση τρίχας είναι δυνατόν να προσδιοριστεί τι ουσία χορηγήθηκε, ενώ για την κεταμίνη δήλωσε ότι «στα χέρια ενός μη ειδικού μπορεί να γίνει ένα φονικό όπλο».