Από θαύμα σώθηκαν δύο νεαρές κοπέλες ύστερα από τροχαίο , που σημειώθηκε όταν αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε τζαμαρία καταστήματος, στην περιοχή των Συκεών Θεσσαλονίκης.

Το περιστατικό συνέβη κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες λίγο πριν τις 11:00 το πρωί της Τετάρτης, σύμφωνα με πληροφορίες. Το όχημα, ξέφυγε της πορείας του, με αποτέλεσμα να εισβάλει σε κατάστημα της περιοχής.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να σπάσει ολόκληρη η τζαμαρία και καταπλακώσει δύο νεαρές κοπέλες, οι οποίες τραυματίστηκαν από τα γυαλιά, ευτυχώς ελαφρά. Το αυτοκίνητο οδηγούσε γυναίκα, η οποία όταν κατέβηκε από το όχημα λιποθύμησε από το σοκ. Και οι τρεις γυναίκες διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Ο παππούς της 16χρονης μίλησε στο «Κοινωνία Ώρα MEGA» για την κατάσταση της 16χρονης που παρασύρθηκε το αμάξι στις Συκιές.

«Το εγγονάκι μου, ο Θεός να βάλει το χέρι του. Τού έχουν βάλει πλέγμα, είναι βαθιά τα τραύματα και ο παιδοχειρουργός από το Ιπποκράτειο ότι έχουμε μεγάλο δρόμο. Το παιδί μόλις γυρνούσε από το σχολείο και περνούσε από το σημείο και την χτύπησε το αμάξι. Η οδηγός μιλούσε στο κινητό. Είμαστε σε απόγνωση. Έχει χτυπήσει στα πόδια, έκανε 3 ώρες χειρουργείο. Δεν έχω πάει στο νοσοκομείο γιατί δεν μπορώ να πάω, έχω μιλήσει με τη μητέρα της», ανέφερε αρχικά ο κ. Νίκος.

«Αυτό που μιλάνε στα κινητά είναι μάστιγα», κατέληξε.

Δείτε το σχετικό βίντεο