ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Εύκολη συνταγή για μωσαϊκό με άρωμα πορτοκαλιού
Η γρήγορη λύση για την «υπογλυκαιμία»
Υλικά
Πτι - Μπερ 2 πακέτα
Άχνη ζάχαρη 5 κουταλιές σούπας
Κακάο 3 κουταλιές σούπας
Αυγά 3
Βούτυρο 250 γρ
Πορτοκάλι 1 (ξύσμα & χυμό)
Οδηγίες
Σπάμε τα μπισκότα σε μικρά κομμάτια . Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε το βούτυρο και προσθέτουμε την ζάχαρη και το κακάο.Τα ανακατεύουμε καλά να λιώσουν και τα αποσύρουμε από την φωτιά. Ρίχνουμε τον χυμό και το ξύσμα από το πορτοκάλι και στο τέλος τα αυγά ανακατεύοντας καλά για να μην ψηθούν. Ρίχνουμε το μείγμα στα σπασμένα μπισκότα τα ανακατεύουμε σιγά σιγά και τα στρώνουμε σε διαφανή μεμβράνη τυλίγοντας σε ρολό. Το βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει καλά και σερβίρουμε…
πηγή:chefoulis.gr
Πτι - Μπερ 2 πακέτα
Άχνη ζάχαρη 5 κουταλιές σούπας
Κακάο 3 κουταλιές σούπας
Αυγά 3
Βούτυρο 250 γρ
Πορτοκάλι 1 (ξύσμα & χυμό)
Οδηγίες
Σπάμε τα μπισκότα σε μικρά κομμάτια . Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε το βούτυρο και προσθέτουμε την ζάχαρη και το κακάο.Τα ανακατεύουμε καλά να λιώσουν και τα αποσύρουμε από την φωτιά. Ρίχνουμε τον χυμό και το ξύσμα από το πορτοκάλι και στο τέλος τα αυγά ανακατεύοντας καλά για να μην ψηθούν. Ρίχνουμε το μείγμα στα σπασμένα μπισκότα τα ανακατεύουμε σιγά σιγά και τα στρώνουμε σε διαφανή μεμβράνη τυλίγοντας σε ρολό. Το βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει καλά και σερβίρουμε…
πηγή:chefoulis.gr