Για την σάλτσα
1 κουτί σάλτσα ντομάτας
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
ρίγανη
δυόσμο
σκόρδο σκόνη
αλάτι
πιπέρι
λίγη ζάχαρη
Για την επιφάνεια
5 φέτες σαλάμι αέρος
Κάπαρη
1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε ροδέλες
κασέρι τριμμένο
Εκτέλεση
Φτιάχνουμε την σάλτσα τσιγαρίζοντας σε ένα κατσαρολάκι το ψιλοκομμένο κρεμμύδι. Μόλις πάρει χρώμα ρίχνουμε και τα υπόλοιπα υλικά και το αφήνουμε πέντε λεπτά να σιγοβράσουν.
Απλώνουμε, την ζύμη σε ένα βουτυρωμένο ταψί. Βάζουμε σάλτσα ώσπου να καλυφθεί ολόκληρη και έπειτα καλύπτουμε με το σαλάμι αέρος, τη κάπαρη ,την πιπεριά και τέλος το τυρί.
Αφήνουμε να ψηθεί για 20 λεπτά στους 200 βαθμούς.
πηγή:tastyday.gr