Συστατικά
Για τη ζύμη
  • 175 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 90 γρ. νερό
  • αλάτι
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • σιμιγδάλι για το φύλλο
Για την επικάλυψη
  • 50 γρ. bbq sauce
  • 100 γρ. μπέικον
  • 300 γρ. κοτόπουλο βρασμένο
  • 100 γρ. mix τυριών
  • 10 ντοματίνια
  • πιπέρι
  • 1 κ.γ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.σ. βασιλικό
Για το σερβίρισμα
  • φύλλα βασιλικού
  • 1 κ.γ. ελαιόλαδο
Μέθοδος Εκτέλεσης
  • Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220ο C στον αέρα.
  • Στον κάδο του μίξερ βάζουμε το αλεύρι, το νερό, αλάτι, το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε με τον γάντζο μέχρι να έχουμε μια ελαστική ζύμη.
  • Απλώνουμε σιμιγδάλι στον πάγκο εργασίας μας και βάζουμε πάνω τη ζύμη. Ανοίγουμε με τον πλάστη μέχρι να έχουμε μία πολύ λεπτή ζύμη.
  • Απλώνουμε σιμιγδάλι σε ένα ταψί και βάζουμε τη ζύμη.
  • Με ένα πινέλο αλείφουμε την bbq sauce, τα τυριά, το μπέικον και το κοτόπουλο κομμένα σε κομμάτια, τα ντοματίνια, πιπέρι, ελαιόλαδο, τον βασιλικό και ψήνουμε για 15 λεπτά.
  • Αφαιρούμε, προσθέτουμε φύλλα βασιλικού, ελαιόλαδο και σερβίρουμε.
πηγή:akispetretzikis.com