Φαρφάλες 1 πακέτο
Βούτυρο 1 κουταλιά σούπας
Αλάτι- πιπέρι
Blue cheese 200 γρ θρυμματισμένο
Κρέμα γάλακτος 300 γρ
Σκόρδο 2 σκελίδες
Μαϊντανός ψιλοκομμένος για το πασπάλισμα
Οδηγίες
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τα ζυμαρικά μας να βράσουν σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στην συσκευασία τους και αφού βράσουν τα σουρώνουμε. Σε κατσαρόλα βάζουμε το βούτυρο να κάψει ελαφρώς και τα ρίχνουμε μέσα να ανακατευτούν με το βούτυρο και αλατοπιπερώνουμε. Σε ένα βαθύ τηγάνι ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και σε χαμηλή φωτιά περιμένουμε να ζεσταθεί. Μόλις ζεσταθεί προσθέτουμε το blue cheese θρυμματισμένο. Ανακατεύουμε με ξύλινη κουτάλα μέχρι να λιώσει το τυρί.Προσθέτουμε και το σκόρδο ψιλοκομμένο. Μόλις ξεκινήσει να κοχλάζει το κατεβάζουμε από την φωτιά και αδειάζουμε τα ζυμαρικά μας μέσα.Ανακατεύουμε απαλά και σερβίρουμε ρίχνοντας από πάνω ψιλοκομμένο μαϊντανό.
πηγή:chefoulis.gr