500 γρ. αλεύρι σκληρό
1/2 κ.γ. αλάτι
7 γρ. μαγιά ξερή
2 κ.γ. καστανή ζάχαρη
320 γρ. νερό
ελάχιστο ελαιόλαδο για το άλειμμα του μπολ
επιπλέον αλεύρι για το άνοιγμα της ζύμης Για τη σάλτσα:
Ανακατεύουμε το αλεύρι με το αλάτι, τη ζάχαρη και τη μαγιά σε ένα μπολ.
Δημιουργούμε μια γούβα και προσθέτουμε το νερό.
Ανακατεύουμε με ένα κουτάλι και μετά με το χέρι για να μπορέσουμε να σχηματίσουμε μια ζύμη.
Ζυμώνουμε για 10 λεπτά μέχρι να πάρουμε μια λεία και ελαστική ζύμη.
Βάζουμε τη ζύμη σε ένα ελαφρά λαδωμένο μπολ.
Πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι την πάνω μεριά της ζύμης και κλείνουμε το μπολ με μεμβράνη.
Αφήνουμε να ξεκουραστεί η ζύμη για 15 λεπτά.
Με τη βοήθεια επιπλέον αλευριού και του πλάστη ανοίγουμε το ζυμάρι όσο να φτάσει σε πάχος 1 εκ.
Με τη βοήθεια ενός ποτηριού ή ενός τσερκιού διαμέτρου 10 εκ. κόβουμε δίσκους ζύμης.
Τους αφήνουμε κάτω από ένα πανάκι για κανένα τέταρτο για να ξεκουραστούν και να φουσκώσουν.
Προθερμαίνουμε στους 180ο C στον αέρα.
Καθαρίζουμε τις ντομάτες από τους σπόρους. Τρίβουμε στον τρίφτη και ενσωματώνουμε με τον πελτέ.
Απλώνουμε το μείγμα της σάλτσας στα πιτσάκια και από πάνω μοιράζουμε το τσένταρ. Κόβουμε τα τοματίνια στα 3 και τις πιπεριές σε μικρά κυβάκια 0,5x0,5εκ. και τοποθετούμε πάνω από τα πιτσάκια.
Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και ρίγανη.
Ψήνουμε για 12-15 λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί.