Βάζουμε τα noodles σε ένα μπολ και γεμίζουμε με καυτό νερό μέχρι να καλυφθούν. Αφήνουμε να μαλακώσουν σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Σουρώνουμε και αφήνουμε στην άκρη.
Σε κατσαρόλα με βραστό νερό βάζουμε το μπρόκολο και βράζουμε για 5-6 λεπτά. Σουρώνουμε και αφήνουμε στην άκρη.
Τοποθετούμε ένα γουοκ σε δυνατή φωτιά.
Βάζουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο, το κρεμμύδι ψιλοκομμένο, το τζίντζερ και το σκόρδο ψιλοκομμένα και σοτάρουμε.
Προσθέτουμε τις γαρίδες και σοτάρουμε 1-2 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές.
Βάζουμε τον πελτέ, την πιπεριά τσίλι ψιλοκομμένη σοτάρουμε και προσθέτουμε την hoisin sauce, τη σόγια sauce και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε το μπρόκολο, τα noodles, το νερό και ανακατεύουμε 1-2 λεπτά.
Σβήνουμε τη φωτιά, προσθέτουμε το σησαμέλαιο και ανακατεύουμε.
Σερβίρουμε με φρέσκο κόλιανδρο ψιλοκομμένο και μαύρο σουσάμι