ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Τα παραδοσιακά τυροκομεία μόνο στα ΑΒ
Σε όλα τα ελληνικά νοικοκυριά, το τυρί κατέχει μία ξεχωριστή θέση στο τραπέζι και στην καρδιά μας, από τις πιο μικρές ως τις πιο μεγάλες ηλικίες, από τους πιο απλούς μέχρι τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους και από τα πιο καθημερινά ως και τα πιο επίσημα τραπέζια, το τυρί πάντα θα συνοδεύει και θα απογειώνει οποιαδήποτε μαγειρική επιλογή.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος έχει αποδείξει το σεβασμό της στην ελληνική γη αλλά και σε αυτούς που εργάζονται σκληρά για να απολαμβάνουμε όλοι εμείς την υπέροχη γεύση και όλα τα θρεπτικά συστατικά που μας προσφέρουν τα προϊόντα της καθημερινά στο τραπέζι μας.
Εδώ και 80 χρόνια στηρίζει έμπρακτα τους Έλληνες προμηθευτές και παραγωγούς, που είναι βαθιά δεμένοι με αυτόν τον τόπο, χτίζοντας ισχυρούς δεσμούς που θεμελιώνονται στην αξιοπιστία, την εμπιστοσύνη, τη διαφάνεια και την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα που συνοδεύει το όνομα της ΑΒ.
Στηρίζοντας τον πρωτογενή τομέα της ελληνικής οικονομίας και με οδηγό «τη χαρά να προσφέρει το καλύτερο», η εταιρεία εμπιστεύεται τους τοπικούς παραγωγούς, που προωθούν καθημερινά τον διατροφικό μας πολιτισμό και ανακαλύπτει μαζί τους τους κρυμμένους θησαυρούς της ελληνικής γης.
Με έμφαση στην εντοπιότητα και με αδιαπραγμάτευτες αξίες την ποιότητα, την ανταγωνιστικότητα, τη βιωσιμότητα και την καινοτομία των ελληνικών προϊόντων, η ΑΒ με τους Έλληνες παραγωγούς δημιουργούν μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες που συμβάλουν στην υγιεινό τρόπο ζωής που συνοδεύει μία από τις καλύτερες διατροφές στον κόσμο, τη Μεσογειακή.
Με σεβασμό στο θεσμό της οικογένειας και της σωστής διατροφής για εμάς και τα παιδιά μας, η ΑΒ βοηθά στο να φτάνουν τα πιο εκλεκτά προϊόντα από κάθε γωνιά του τόπου μας, καθημερινά στα ελληνικά νοικοκυριά με αγάπη, συνέπεια και ευθύνη.
Γεύσεις με Παράδοση από κάθε γωνιά της Ελλάδας
Αφιερωμένη στα πιο εκλεκτά ελληνικά προϊόντα που παράγονται με ντόπια υλικά και με συνταγές που μεταφέρονται από γενιά σε γενιά από επιλεγμένους Έλληνες παραγωγούς, η ΑΒ Βασιλόπουλος φέρνει μια μοναδική σειρά από εξαιρετικά τυριά κατευθείαν στο πιάτο μας.
Η ποικιλία των εξαιρετικών τυριών παράγεται από μικρούς παραγωγούς και από φημισμένα ελληνικά τυροκομεία. Μέσα από 20 κωδικούς, οι πελάτες της ΑΒ απολαμβάνουν και ανακαλύπτουν «γεύσεις με παράδοση», γεύσεις οι οποίες μας ταξιδεύουν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, από τα βορειοδυτικά βουνά της χώρας, τα Γρεβενά, τα Ιωάννινα, την Θεσπρωτία και την Ορεινή Κορινθία έως την Κω, την Ίο, τη Μύκονο, τη Σύρο, την Χίο και τα Χανιά.
Με πάθος για το «καλό τυρί» και την ελληνική παράδοση στην τυροκομία, η ΑΒ προσφέρει τα πιο εκλεκτά τυριά σε επιλεγμένα καταστήματα του δικτύου της, και αναδεικνύει το μεράκι των Ελλήνων παραγωγών και την μοναδικότητα του ελληνικού πρωτογενούς τομέα.
Παραδοσιακά τυριά με αναλλοίωτη αυθεντική γεύση για όλες τις προτιμήσεις που θα ευχαριστήσουν και τα πιο απαιτητικά γούστα.
Τα εκλεκτά και ιδιαίτερα τυριά από Έλληνες παραγωγούς, μόνο στα ΑΒ
• ΤΥΡΙ ΜΠΑΤΖΟΣ Π.Ο.Π. : Με δυνατή και ελαφρώς πικάντικη γεύση από κατσικίσιο παστεριωμένο γάλα.
• ΑΝΘΟΣ: Ο ανθός ή ανθότυρο είναι ένα παραδοσιακό ελληνικό τυρί που παρασκευάζεται από πρόβειο ή κατσικίσιο τυρόγαλα ή μείγμα αυτών των δύο, στο οποίο προστίθενται μικρές ποσότητες αιγοπρόβειου γάλακτος.
• ΣΚΛΗΡΟ ΤΥΡΙ ΚΑΠΝΙΣΤΗ ΜΠΟΥΚΟΒΕΛΑ: Με ευχάριστη πικάντικη γεύση από την προσθήκη γλυκού και καυτερού μπούκοβου και λεπτό άρωμα καπνού, η Μπουκοβέλα Ιωαννίνων παράγεται από πρόβειο παστεριωμένο γάλα 3μηνης ωρίμασης.
• ΑΝΕΒΑΤΟ ΤΥΡΙ Π.Ο.Π.: Κατσικίσιο τυρί από παστεριωμένο γάλα που παράγεται αποκλειστικά στα Γρεβενά σε μικρές παρτίδες, όπως κάνουν χρόνια τώρα τόσες γενιές βοσκών.
• ΠΕΤΡΩΤΗ ΜΥΚΟΝΟΥ: Από 100% αγελαδινό παστεριωμένο γάλα, η πετρωτή Μυκόνου είναι ένα τυρί με κρεμώδη υφή και ευχάριστη και δροσερή γεύση.
• ΓΑΛΟΜΥΖΗΘΡΑ ΧΑΝΙΩΝ ΗΛΙΑΚΗΣ: Από αγνό αιγοπρόβειο γάλα σε αναλογία 70% αίγειο και 30% πρόβειο τους χειμερινούς μήνες και 100% αίγειο τους καλοκαιρινούς μήνες, από ζώα που μεγαλώνουν στην Κρήτη.
• ΖΗΡΕΙΟΤΥΡΙ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙ: Σκληρό τυρί από την Ορεινή Κορινθία με πικάντικη γεύση και πλούσιο, ευχάριστο άρωμα από αιγοπρόβειο παστεριωμένο γάλα.
• ΚΟΠΑΝΙΣΤΉ Π.Ο.Π. ΜΥΚΟΝΟΥ: Με ιδιαίτερα πικάντικη γεύση και πλούσιο άρωμα, η κοπανιστή Μυκόνου παράγεται από φρέσκο αγελαδινό γάλα, χωρίς να περιέχει πρόσθετα συντηρητικά.
• ΣΚΟΤΥΡΙ ΙΟΥ: Παράγεται από τον συνδυασμό κατσικίσιου, πρόβειου και αγελαδινού παστεριωμένου γάλακτος αποκλειστικά στο νησί της Ίου από ζώα που ζουν στο νησί.
• ΦΛΑΜΠΟΥΡΙΤΣΑ ΜΕ ΔΥΟΣΜΟ: Διαθέτει διακριτική γεύση γάλακτος με άρωμα φύλλων δυόσμου, που είναι ενσωματωμένα στην υφή του. Παράγεται στην Ορεινή Κορινθία από αιγοπρόβειο παστεριωμένο γάλα
• ΠΑΛΑΤΑΚΙ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙ: Από αιγοπρόβειο παστεριωμένο γάλα, αυτό το πιπεράτο τυρί με την πικάντικη γεύση από την Παραμυθιά Θεσπρωτίας, ωριμάζει για τουλάχιστον 3 μήνες.
• ΚΡΑΣΟΤΥΡΙ ΚΩ: Ένα πικάντικο τυρί από το νησί της Κω, γνωστό περισσότερο ως κρασοτύρι, το κυλινδρικό τυράκι με το καφεκόκκινο ένδυμα και τα οινώδη αρώματα που του δίνουν η παραμονή του σε άλμη εμπλουτισμένη με οινολάσπες.
• ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ ΣΤΑΜΝΟΤΥΡΙ ΜΕ ΜΑΣΤΙΧΑ ΧΙΟΥ: Από πρόβειο παστεριωμένο γάλα το σταμνοτύρι με μαστίχα είναι ένα φρέσκο, λευκό τυρί.
• ΠΑΛΑΤΑΚΙ ΜΕ ΡΙΓΑΝΗ: Από αιγοπρόβειο παστεριωμένο γάλα, είναι μεστό τυρί με βουτυράτη γεύση από την Παραμυθιά Θεσπρωτίας, ωριμάζει για τουλάχιστον 3 μήνες
• ΚΑΥΤΕΡΗ ΣΥΡΟΥ: Ένα παραδοσιακό, πικάντικο, μαλακό τυρί από το νησί της Σύρου, φτιαγμένο από αγελαδινό παστεριωμένο γάλα.
• ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ ΒΙΖΕ: Παράγεται στην Ηγουμενίτσα, από παστεριωμένο πρόβειο γάλα, αλάτι, πυτιά και οξυγαλακτική καλλιέργεια και ωριμάζει για τουλάχιστον 4 μήνες σε ξύλινα ράφια κάτω από ελεγχόμενες συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας.
• ΠΑΠΡΙΚΟ: Ένα τυρί 3μηνης ωρίμασης με προσθήκη γλυκιάς και καυτερής πάπρικας και βασιλικού που δεν καθαρίζεται και η επιδερμίδα του τρώγεται ως έχει. Παρασκευάζεται στην Ήπειρο από παστεριωμένο πρόβειο γάλα.
• ΜΥΖΗΘΡΑ ΣΥΡΟΥ: Παραδοσιακό μαλακό τυρί με ήπια γλυκόξινη γεύση από αγελαδινό παστεριωμένο γάλα.
• ΕΚΛΕΚΤΟ ΑΙΓΟΠΡΟΒΕΙΟ τυρί ορεινής βοσκής με φυσικό έλαιο λευκής τρούφας
• ΓΕΥΣΤΙΚΟ ΑΙΓΟΠΡΟΒΕΙΟ τυρί ορεινής βοσκής με φυσικό έλαιο μαύρου πιπεριού
Η ΑΒ Βασιλόπουλος έχει αποδείξει το σεβασμό της στην ελληνική γη αλλά και σε αυτούς που εργάζονται σκληρά για να απολαμβάνουμε όλοι εμείς την υπέροχη γεύση και όλα τα θρεπτικά συστατικά που μας προσφέρουν τα προϊόντα της καθημερινά στο τραπέζι μας.
Εδώ και 80 χρόνια στηρίζει έμπρακτα τους Έλληνες προμηθευτές και παραγωγούς, που είναι βαθιά δεμένοι με αυτόν τον τόπο, χτίζοντας ισχυρούς δεσμούς που θεμελιώνονται στην αξιοπιστία, την εμπιστοσύνη, τη διαφάνεια και την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα που συνοδεύει το όνομα της ΑΒ.
Στηρίζοντας τον πρωτογενή τομέα της ελληνικής οικονομίας και με οδηγό «τη χαρά να προσφέρει το καλύτερο», η εταιρεία εμπιστεύεται τους τοπικούς παραγωγούς, που προωθούν καθημερινά τον διατροφικό μας πολιτισμό και ανακαλύπτει μαζί τους τους κρυμμένους θησαυρούς της ελληνικής γης.
Με έμφαση στην εντοπιότητα και με αδιαπραγμάτευτες αξίες την ποιότητα, την ανταγωνιστικότητα, τη βιωσιμότητα και την καινοτομία των ελληνικών προϊόντων, η ΑΒ με τους Έλληνες παραγωγούς δημιουργούν μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες που συμβάλουν στην υγιεινό τρόπο ζωής που συνοδεύει μία από τις καλύτερες διατροφές στον κόσμο, τη Μεσογειακή.
Με σεβασμό στο θεσμό της οικογένειας και της σωστής διατροφής για εμάς και τα παιδιά μας, η ΑΒ βοηθά στο να φτάνουν τα πιο εκλεκτά προϊόντα από κάθε γωνιά του τόπου μας, καθημερινά στα ελληνικά νοικοκυριά με αγάπη, συνέπεια και ευθύνη.
Γεύσεις με Παράδοση από κάθε γωνιά της Ελλάδας
Αφιερωμένη στα πιο εκλεκτά ελληνικά προϊόντα που παράγονται με ντόπια υλικά και με συνταγές που μεταφέρονται από γενιά σε γενιά από επιλεγμένους Έλληνες παραγωγούς, η ΑΒ Βασιλόπουλος φέρνει μια μοναδική σειρά από εξαιρετικά τυριά κατευθείαν στο πιάτο μας.
Η ποικιλία των εξαιρετικών τυριών παράγεται από μικρούς παραγωγούς και από φημισμένα ελληνικά τυροκομεία. Μέσα από 20 κωδικούς, οι πελάτες της ΑΒ απολαμβάνουν και ανακαλύπτουν «γεύσεις με παράδοση», γεύσεις οι οποίες μας ταξιδεύουν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, από τα βορειοδυτικά βουνά της χώρας, τα Γρεβενά, τα Ιωάννινα, την Θεσπρωτία και την Ορεινή Κορινθία έως την Κω, την Ίο, τη Μύκονο, τη Σύρο, την Χίο και τα Χανιά.
Με πάθος για το «καλό τυρί» και την ελληνική παράδοση στην τυροκομία, η ΑΒ προσφέρει τα πιο εκλεκτά τυριά σε επιλεγμένα καταστήματα του δικτύου της, και αναδεικνύει το μεράκι των Ελλήνων παραγωγών και την μοναδικότητα του ελληνικού πρωτογενούς τομέα.
Παραδοσιακά τυριά με αναλλοίωτη αυθεντική γεύση για όλες τις προτιμήσεις που θα ευχαριστήσουν και τα πιο απαιτητικά γούστα.
Τα εκλεκτά και ιδιαίτερα τυριά από Έλληνες παραγωγούς, μόνο στα ΑΒ
• ΤΥΡΙ ΜΠΑΤΖΟΣ Π.Ο.Π. : Με δυνατή και ελαφρώς πικάντικη γεύση από κατσικίσιο παστεριωμένο γάλα.
• ΑΝΘΟΣ: Ο ανθός ή ανθότυρο είναι ένα παραδοσιακό ελληνικό τυρί που παρασκευάζεται από πρόβειο ή κατσικίσιο τυρόγαλα ή μείγμα αυτών των δύο, στο οποίο προστίθενται μικρές ποσότητες αιγοπρόβειου γάλακτος.
• ΣΚΛΗΡΟ ΤΥΡΙ ΚΑΠΝΙΣΤΗ ΜΠΟΥΚΟΒΕΛΑ: Με ευχάριστη πικάντικη γεύση από την προσθήκη γλυκού και καυτερού μπούκοβου και λεπτό άρωμα καπνού, η Μπουκοβέλα Ιωαννίνων παράγεται από πρόβειο παστεριωμένο γάλα 3μηνης ωρίμασης.
• ΑΝΕΒΑΤΟ ΤΥΡΙ Π.Ο.Π.: Κατσικίσιο τυρί από παστεριωμένο γάλα που παράγεται αποκλειστικά στα Γρεβενά σε μικρές παρτίδες, όπως κάνουν χρόνια τώρα τόσες γενιές βοσκών.
• ΠΕΤΡΩΤΗ ΜΥΚΟΝΟΥ: Από 100% αγελαδινό παστεριωμένο γάλα, η πετρωτή Μυκόνου είναι ένα τυρί με κρεμώδη υφή και ευχάριστη και δροσερή γεύση.
• ΓΑΛΟΜΥΖΗΘΡΑ ΧΑΝΙΩΝ ΗΛΙΑΚΗΣ: Από αγνό αιγοπρόβειο γάλα σε αναλογία 70% αίγειο και 30% πρόβειο τους χειμερινούς μήνες και 100% αίγειο τους καλοκαιρινούς μήνες, από ζώα που μεγαλώνουν στην Κρήτη.
• ΖΗΡΕΙΟΤΥΡΙ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙ: Σκληρό τυρί από την Ορεινή Κορινθία με πικάντικη γεύση και πλούσιο, ευχάριστο άρωμα από αιγοπρόβειο παστεριωμένο γάλα.
• ΚΟΠΑΝΙΣΤΉ Π.Ο.Π. ΜΥΚΟΝΟΥ: Με ιδιαίτερα πικάντικη γεύση και πλούσιο άρωμα, η κοπανιστή Μυκόνου παράγεται από φρέσκο αγελαδινό γάλα, χωρίς να περιέχει πρόσθετα συντηρητικά.
• ΣΚΟΤΥΡΙ ΙΟΥ: Παράγεται από τον συνδυασμό κατσικίσιου, πρόβειου και αγελαδινού παστεριωμένου γάλακτος αποκλειστικά στο νησί της Ίου από ζώα που ζουν στο νησί.
• ΦΛΑΜΠΟΥΡΙΤΣΑ ΜΕ ΔΥΟΣΜΟ: Διαθέτει διακριτική γεύση γάλακτος με άρωμα φύλλων δυόσμου, που είναι ενσωματωμένα στην υφή του. Παράγεται στην Ορεινή Κορινθία από αιγοπρόβειο παστεριωμένο γάλα
• ΠΑΛΑΤΑΚΙ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙ: Από αιγοπρόβειο παστεριωμένο γάλα, αυτό το πιπεράτο τυρί με την πικάντικη γεύση από την Παραμυθιά Θεσπρωτίας, ωριμάζει για τουλάχιστον 3 μήνες.
• ΚΡΑΣΟΤΥΡΙ ΚΩ: Ένα πικάντικο τυρί από το νησί της Κω, γνωστό περισσότερο ως κρασοτύρι, το κυλινδρικό τυράκι με το καφεκόκκινο ένδυμα και τα οινώδη αρώματα που του δίνουν η παραμονή του σε άλμη εμπλουτισμένη με οινολάσπες.
• ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ ΣΤΑΜΝΟΤΥΡΙ ΜΕ ΜΑΣΤΙΧΑ ΧΙΟΥ: Από πρόβειο παστεριωμένο γάλα το σταμνοτύρι με μαστίχα είναι ένα φρέσκο, λευκό τυρί.
• ΠΑΛΑΤΑΚΙ ΜΕ ΡΙΓΑΝΗ: Από αιγοπρόβειο παστεριωμένο γάλα, είναι μεστό τυρί με βουτυράτη γεύση από την Παραμυθιά Θεσπρωτίας, ωριμάζει για τουλάχιστον 3 μήνες
• ΚΑΥΤΕΡΗ ΣΥΡΟΥ: Ένα παραδοσιακό, πικάντικο, μαλακό τυρί από το νησί της Σύρου, φτιαγμένο από αγελαδινό παστεριωμένο γάλα.
• ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ ΒΙΖΕ: Παράγεται στην Ηγουμενίτσα, από παστεριωμένο πρόβειο γάλα, αλάτι, πυτιά και οξυγαλακτική καλλιέργεια και ωριμάζει για τουλάχιστον 4 μήνες σε ξύλινα ράφια κάτω από ελεγχόμενες συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας.
• ΠΑΠΡΙΚΟ: Ένα τυρί 3μηνης ωρίμασης με προσθήκη γλυκιάς και καυτερής πάπρικας και βασιλικού που δεν καθαρίζεται και η επιδερμίδα του τρώγεται ως έχει. Παρασκευάζεται στην Ήπειρο από παστεριωμένο πρόβειο γάλα.
• ΜΥΖΗΘΡΑ ΣΥΡΟΥ: Παραδοσιακό μαλακό τυρί με ήπια γλυκόξινη γεύση από αγελαδινό παστεριωμένο γάλα.
• ΕΚΛΕΚΤΟ ΑΙΓΟΠΡΟΒΕΙΟ τυρί ορεινής βοσκής με φυσικό έλαιο λευκής τρούφας
• ΓΕΥΣΤΙΚΟ ΑΙΓΟΠΡΟΒΕΙΟ τυρί ορεινής βοσκής με φυσικό έλαιο μαύρου πιπεριού