2 μήλα πράσινα
6 κλ. σέλερι
80 γρ. kale
1/2 μαρούλι, romaine
1 αγγούρι, μεγάλο, καθαρισμένο
χυμό λεμονιού, από 1 λεμόνι
200 γρ. νερό
πάγο, για το σερβίρισμα
4-6 φέτες λεμόνι, για το σερβίρισμα
Μέθοδος Εκτέλεσης
Κόβουμε τα μήλα στα 4 και αφαιρούμε τα κουκούτσια.
Καθαρίζουμε με το πίλερ τα σέλερι από τις ίνες τους.
Ρίχνουμε τα μήλα στο μπλέντερ μαζί με το σέλερι, το kale, τα φύλλα του μαρουλιού, το αγγούρι με τα σπόρια του, τον χυμό λεμονιού και το νερό.
Χτυπάμε για 2-3 λεπτά μέχρι να διαλυθούν τα υλικά.
Σερβίρουμε με πάγο και 1 φέτα λεμονιού σε κάθε ποτήρι.