Υλικά

  • 1 φυτική κρέμα γάλακτος 500 γραμμάρια
  • 1 ζαχαρούχο γάλα
  • 1 κουτί γάλα εβαπορέ
  • 1 ολόκληρη σοκολάτα κουβερτούρα
  • 2 βανίλιες
  • σταγόνες σοκολάτας ή σιρόπι σοκολάτας
Εκτέλεση

  • Χτυπάμε στο μίξερ την κρέμα γάλακτος σε σαντιγί.
  • Προσθέτουμε το γάλα εβαπορέ, το ζαχαρούχο, τις βανίλιες και τέλος την κουβερτούρα, αφού την έχουμε λιώσει σε μπεν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμάτων, και ανακατεύουμε.
  • Το βάζουμε στην κατάψυξη να παγώσει.
  • Αν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε στο τέλος και σταγόνες σοκολάτας η το σιρόπι.
πηγή:tastyday.gr