2 λαβράκια, φιλέτα (250-300 γρ./ φιλέτο)
αλάτι
1 κ.σ. κόκκους πιπεριού, ροζ + έξτρα, για το σερβίρισμα
4 φύλλα κάππαρης, + έξτρα, για το σερβίρισμα
χυμό λεμονιού, από 1 λεμόνι
1 κ.σ. ελαιόλαδο
Για το σερβίρισμα
1 φινόκιο
1 κολοκυθάκι
1/2 μπρόκολο
Μέθοδος Εκτέλεσης
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο C στον αέρα.
Ανοίγουμε ένα κομμάτι λαδόκολλας στον πάγκο εργασίας και τοποθετούμε τα φιλέτα.
Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα και πασπαλίζουμε με το ροζ πιπέρι.
Μεταφέρουμε τα φιλέτα λίγο πιο κάτω από το κέντρο της λαδόκολλας, το ένα δίπλα στο άλλο, με το δέρμα προς τα κάτω, και βάζουμε 2 φύλλα κάπαρης πάνω από κάθε φιλέτο. Προσθέτουμε τον χυμό λεμονιού και το ελαιόλαδο.
Αλείφουμε τις άκρες της λαδόκολλας με νερό και διπλώνουμε τη λαδόκολλα πιέζοντας καλά τις άκρες της. Μεταφέρουμε με προσοχή σε ένα ταψί και ψήνουμε για 10-15 λεπτά.
Ανοίγουμε με προσοχή τη λαδόκολλα και σερβίρουμε με έξτρα φύλλα κάπαρης και ροζ πιπέρι. Προαιρετικά σερβίρουμε με ψητά λαχανικά της αρεσκείας μας.