Μία επιλογή που γεμίζει με όρεξη οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, με λίγα και απλά βήματα για να απολαύσουμε την καλύτερη εκδοχή αυτού του σνακ.
Υλικά
8 φέτες ψωμί για σάντουιτς (ψωμί φόρμας σε φέτες)
250γρ. στήθος κοτόπουλου ψημένο στη σχάρα
75γρ. μαγιονέζα κατά προτίμηση σπιτική (καλύτερα με ελαιόλαδο)
10 ντοματίνια κομμένα στα 4
10 φύλλα μαρουλιού ψιλοκομμένα
4 φέτες γραβιέρα (προαιρετικά)
αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Διαδικασία
Κόβετε το ψημένο φιλέτο κοτόπουλου σε κυβάκια. Το ρίχνετε σε μπολ και προσθέτε τα ντοματίνια, το μαρούλι, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύτε καλά.
Απλώνετε τις μισές φέτες ψωμιού στον πάγκο της κουζίνας, απλώνετε πάνω τη μαγιονέζα, μοιράζετε την κοτοσαλάτα και αν θέλετε βάζετε και από μία φέτα γραβιέρας σε κάθε σάντουιτς.
Σκεπάζετε με τις υπόλοιπες φέτες ψωμιού και σερβίρετε.