Υλικά
Μοσχάρι 1 κιλο κομμένο σε κύβους (μέρος κρέατος χτένι)
Καρότα 3 καθαρισμένα και κομμένα ροδέλες
Μαϊντανό 1 φλυτζάνι τσαγιού ψιλοκομμένο
Σέλινο 2 φυλλαράκια ψιλοκομμένα (ή σέλερι)
Πιπεριά πράσινη 1
Πιπεριά κόκκινη 1
Ελαιόλαδο 1 ποτήρι κρασιού
Κρεμμύδια 2 μεγάλα (ψιλοκομμένα)
Αλάτι - πιπέρι
Νερό 2 - 3 ποτήρια νερού
Ντοματοπολτό 1 κουτί με ψιλοκομμένο ντοματάκι

Για τον πουρέ
Πατάτες 1 1/2 κιλό βρασμένες
Γάλα 500 γρ
Βούτυρο 125 γρ
Αλάτι - πιπέρι
Τυρί γκούντα 150 γρ τριμμένο

Οδηγίες
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το λάδι , το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και το σοτάρουμε μέχρι να μαραθεί. Μετά βάζουμε τις πιπεριές κομμένες μπαστουνάκια όπως και τα καρότα και αφού μαραθούν καλά βάζουμε και τον μαϊντανό μαζί με το σέλινο(ή σέλερι) ψιλοκομμένα. Στην συνέχεια βάζουμε το κρέας και τα σοτάρουμε όλα μαζί .Τέλος συμπληρώνουμε με τον ντοματοπολτό και το νερό, αλάτι- πιπέρι και αφήνουμε να ψηθεί για 50 λεπτά (σε χύτρα 25 λεπτά).

Για τον πουρέ βράζουμε τις πατάτες σε αλατισμένο νερό μέχρι να μαλακώσουν. Τις βάζουμε μετά στο μπλέντερ και συμπληρώνουμε μέσα το γάλα, το βούτυρο και το αλάτι και τα κάνουμε πουρέ .Σε ένα πυρέξ βάζουμε το κρέας, το στρώνουμε καλά και από πάνω στρώνουμε τον πουρέ. Τέλος πασπαλίζουμε με το τριμμένο τυρί και ψήνουμε στον φούρνο στους 180 βαθμούς (πάνω & κάτω) για 15 λεπτά περίπου.