Υλικά
Λουκάνικα 5 μεγάλα
Τυρί του τοστ 5 φέτες
Τυρί φέτα 4 κουταλιές της σούπας
Άνιθος 1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένος
Ρίγανη 1 κουταλιά της σούπας

Οδηγίες
Βράζουμε λίγο τα λουκάνικα και τα στραγγίζουμε. Τα χαράζουμε από πάνω με το μαχαίρι, πολτοποιούμε το τυρί με τον άνιθο και γεμίζουμε τα λουκάνικα. Στη συνέχεια κόβουμε σε στενόμακρα κομμάτια το τυρί του τοστ και σκεπάζουμε την γέμιση, βάζουμε και λίγη ρίγανη από πάνω και τα ψήνουμε μέχρι να λιώσει το τυρί.