Υλικά
Ελαιόλαδο 2/3 φλυτζανιού
Λευκό κρασί 2/3 φλυτζανιού
Ζάχαρη 1/2 κουταλάκι γλυκού
Αλάτι 1 κουταλάκι γλυκού
Κεφαλοτύρι 3 κουταλιές σούπας
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 500 γρ

Για την γέμιση
Φέτα 300 γρ
Ανθότυρο 200 γρ
Αυγά 2
Πιπέρι λίγο

Οδηγίες
Σε ένα μπολ βάζουμε το ελαιόλαδο, το κρασί, τη ζάχαρη, το αλάτι και το τυρί. Τα ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε το αλεύρι λίγο λίγο. Όταν η ζύμη ξεκολλάει από τα χέρια την βάζουμε σε ένα μπολ την σκεπάζουμε με διάφανη μεμβράνη και την αφήνουμε να ξεκουραστεί για μισή ώρα. Βάζουμε σε ένα μπολ όλα τα συστατικά της γέμισης και τα ανακατεύουμε καλά να ενωθούν. Χωρίζουμε τη ζύμη σε 25 ίσα μέρη. Κάνουμε μπαλάκια και με τη βοήθεια ενός πλάστη ανοίγουμε σε στρογγυλά.

Τοποθετούμε 1 κουταλάκι του γλυκού γέμιση στη μέση, βρέχουμε με λίγο νερό το φύλλο γύρω γύρω και κλείνουμε . Τα αλείφουμε με ελαιόλαδο και τσιμπάμε τη ζύμη τριγύρω στην ένωση να κλείσει καλά. Αφού ετοιμάσουμε όλες τις τυρόπιτες τις βάζουμε σε λαδόκολλα και τις ψήνουμε στον φούρνο αφού τον έχουμε προθερμάνει πρώτα , για περίπου 25-30 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.