ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Τηγανητή φέτα με μέλι
Η φέτα είναι ο βασιλιάς των τυριών και λίγοι είναι εκείνοι που δεν την τρώνε
Υλικά
αλεύρι
1 αυγό
2 κ.σ. γάλα
σουσάμι
φέτα
Εκτέλεση
Παίρνω τη φέτα και την κόβω σε κομμάτια μεγέθους 1 δάχτυλο. Την βρέχω καλά. Σε ένα πιάτο βάζω αλεύρι σε ένα δεύτερο πιάτο χτυπάω το αυγό με το γάλα και σε ένα τρίτο βάζω το σουσάμι. Παίρνω τη βρεγμένη φέτα και την βάζω στο αλεύρι όπου την πασπαλίζω καλά από όλες τις μεριές.
Έπειτα την βουτάω στο αυγό με γάλα και την βρέχω καλά. Στην συνέχεια την βουτάω στο σουσάμι και προσέχω να πασπαλιστεί καλά από όλες τις μεριές.
Η φέτα μας είναι έτοιμη για τηγάνισμα. Ανάβω το μάτι στο δυνατό και μόλις κάψει το λάδι την ρίχνω μέσα.
Προσοχή δεν χρειάζεται πολύ ώρα. Μόλις πάρει ένα καστανόχρυσο χρώμα την γυρνάω από τη άλλη μεριά.
Τέλος μπορώ να βάλω μέλι στο σερβίρισμα.
αλεύρι
1 αυγό
2 κ.σ. γάλα
σουσάμι
φέτα
Εκτέλεση
Παίρνω τη φέτα και την κόβω σε κομμάτια μεγέθους 1 δάχτυλο. Την βρέχω καλά. Σε ένα πιάτο βάζω αλεύρι σε ένα δεύτερο πιάτο χτυπάω το αυγό με το γάλα και σε ένα τρίτο βάζω το σουσάμι. Παίρνω τη βρεγμένη φέτα και την βάζω στο αλεύρι όπου την πασπαλίζω καλά από όλες τις μεριές.
Έπειτα την βουτάω στο αυγό με γάλα και την βρέχω καλά. Στην συνέχεια την βουτάω στο σουσάμι και προσέχω να πασπαλιστεί καλά από όλες τις μεριές.
Η φέτα μας είναι έτοιμη για τηγάνισμα. Ανάβω το μάτι στο δυνατό και μόλις κάψει το λάδι την ρίχνω μέσα.
Προσοχή δεν χρειάζεται πολύ ώρα. Μόλις πάρει ένα καστανόχρυσο χρώμα την γυρνάω από τη άλλη μεριά.
Τέλος μπορώ να βάλω μέλι στο σερβίρισμα.