Yλικά
100γρ ταχίνι με κακάο
120γρ μέλι
120γρ νιφάδες βρώμης

Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύουμε καλά! Το ταχίνι και το μέλι πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου. Αδειάζουμε τη ζύμη σε μια σακούλα τροφίμων ή σε μεμβράνη. Την πλάθουμε σε ρολό, σαν να φτιάχνουμε σαλάμι και τη βάζουμε για 5λεπτά στην κατάψυξη. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C, και κόβουμε τη ζύμη σε ροδέλες. Στο ψήσιμο δεν θα φουσκώσουν πολύ, συνεπώς δεν χρειάζονται μεγάλη απόσταση. Τα τοποθετούμε σε αντικολλητικό ταψί. Τα ψήνουμε μόλις για 10 λεπτά στους 200 βαθμούς για να είναι σχετικά τραγανά.