ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Φιλέτα σολομού ή πέστροφας στο αλουμινόχαρτο
Μια συνταγή με λευκό κρασί
Υλικά
Σολομός 4 φιλέτα
Κρεμμύδια 2 ψιλοκομμένα
Ντομάτες 2 ψιλοκομμένες
Βούτυρο 50 γρ
Κρασί λευκό 150 γρ
Αλάτι - πιπέρι
Οδηγίες
Αλείφετε τα 4 αλουμινόχαρτα με βούτυρο, βάζετε τα ψάρια, αλατοπιπερώνετε και βάζετε σε κάθε ψάρι κρεμμύδι, ντομάτα και λίγο βούτυρο. Περιχύνετε το κάθε ψάρι με 2 κουταλιές κρασί και κλείνετε τα αλουμινόχαρτα καλά. Ψήνετε σε ζεστό φούρνο στους 250 βαθμούς για 10 λεπτά. Σερβίρουμε αμέσως ζεστά.
Σολομός 4 φιλέτα
Κρεμμύδια 2 ψιλοκομμένα
Ντομάτες 2 ψιλοκομμένες
Βούτυρο 50 γρ
Κρασί λευκό 150 γρ
Αλάτι - πιπέρι
Οδηγίες
Αλείφετε τα 4 αλουμινόχαρτα με βούτυρο, βάζετε τα ψάρια, αλατοπιπερώνετε και βάζετε σε κάθε ψάρι κρεμμύδι, ντομάτα και λίγο βούτυρο. Περιχύνετε το κάθε ψάρι με 2 κουταλιές κρασί και κλείνετε τα αλουμινόχαρτα καλά. Ψήνετε σε ζεστό φούρνο στους 250 βαθμούς για 10 λεπτά. Σερβίρουμε αμέσως ζεστά.