Υλικά

400 γρ. μοσχαρίσιο συκώτι
αλάτι, πιπέρι
100 γρ. καλαμποκάλευρο
4-5 κ.σ. ελαιόλαδο
3-4 κ.σ. ξίδι βαλσάμικο
1-2 κ.σ. μέλι
2 κλ. δεντρολίβανο

Για το σερβίρισμα

50 γρ. λιαστές ντομάτες
100 γρ. ρόκα
1 κ.γ. ελαιόλαδο

Εκτέλεση:


Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά και βάζουμε το ελαιόλαδο. Κόβουμε το συκώτι σε λεπτές λωρίδες. Σε ένα μπολ βάζουμε αλάτι, πιπέρι και το καλαμποκάλευρο. Βάζουμε τις λωρίδες από το συκώτι και ανακατεύουμε μέχρι να καλυφθεί όλο το συκώτι από το μείγμα. Βάζουμε το συκώτι στο καυτό τηγάνι και ψήνουμε 3-4 λεπτά και από τις δύο πλευρές.

Σβήνουμε με το βαλσάμικο ξίδι, προσθέτουμε το μέλι και ανακατεύουμε. Αφήνουμε να πάρει μια βράση και αφαιρούμε από τη φωτιά. Ψιλοκόβουμε τα φύλλα από το δεντρολίβανο, τα βάζουμε στο τηγάνι και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε με τις λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες, ρόκα και ελαιόλαδο.