Υλικά

1 λάχανο, μέτριο
2 καρότα
2 κουτ. σούπας φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
150 γραμμ. μαγιονέζα
3 κουτ. σούπας γιαούρτι
1 κουτ. σούπας μέλι
2 κουτ. γλυκού μηλόξιδο
80 γραμμ. καρύδια χοντροκομμένα
λίγο ψιλοκομμένο άνηθο
αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση


Ψιλοκόβετε το λάχανο. Τρίβετε τα καρότα σε τρίφτη. Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύετε τη μαγιονέζα, το γιαούρτι, το μέλι, το ξίδι, αλάτι και πιπέρι. Βάζετε σε ένα μεγάλο μπολ το λάχανο, τα καρότα, το άνηθο και τα κρεμμυδάκια. Περιχύνετε με τη σάλτσα και ανακατεύετε. Πασπαλίζετε με τα καρύδια και σερβίρετε.