Υλικά


1 φλιτζάνι βιτάμ
5 αβγά
1 φλιτζάνι ζάχαρη
1 φλιτζάνι φουντούκια αλεσμένα
1 φλιτζάνι αλεύρι κοσκινισμένο (για όλες τις χρήσεις)
250 γραμ. σοκολάτα κουβερτούρα λιωμένη
250 γραμ. σοκολάτα γάλακτος λιωμένη
Γλάσο
½ φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
125 γραμμ. κουβερτούρα

Εκτέλεση


Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ και προσθέτουμε τις λιωμένες σοκολάτες. Βάζουμε σε βουτυρωμένο ταψί 28 νούμερο. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά. Σε κατσαρολάκι ζεσταίνουμε την κρέμα, την κατεβάζουμε απο τη φωτιά και ρίχνουμε την κουβερτούρα σε κομματάκια και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει το γλάσο. Περιχύνουμε τη σοκολατόπιτα με το γλάσο.