Υλικά

Μερίδες 6-8 αυγά
400 γραμμάρια ντομάτες
4 φρέσκα κρεμμυδάκια
300 γραμμάρια φασολάκια λεπτά (φρέσκα ή κατεψυγμένα)
λευκό ξηρό κρασί
ένα ματσάκι μαϊντανό
ρίγανη φρέσκια
τυρί τριμμένο
λίγο γάλα
μισό κουταλάκι πάπρικα (γλυκιά)
1 κουταλάκι καυτό πιπέρι σε σκόνη (μπούκοβο)
150 γραμμάρια τυρί φέτα
λίγο βουτυράκι
αλάτι

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε τον φούρνο τους 190ο. Βράζουμε τα φασολάκια για πέντε λεπτά. Τα κόβουμε σε ομοιόμορφο μέγεθος, περίπου 3 cm. Πλένουμε, αφαιρούμε τους σπόρους και κόβουμε τις τομάτες σε στρογγυλές φέτες.
Ψιλοκόβουμε σε ροδέλες τα κρεμμυδάκια (το λευκό και λίγο από τα πράσινα φύλλα), τα σωτάρουμε με λίγο λαδάκι για 3-4 λεπτά. Προσθέτουμε και τις ντομάτες και συνεχίζουμε το σωτάρισμα για άλλα 3-4 λεπτά, σβήνουμε με το κρασί.