Υλικά

100 γρ. μανούρι
½ μήλο καθαρισμένο
2+1 κ. γλυκού ζάχαρη
1 φύλλο κρούστας
3 κ. σούπας βούτυρο λιωμένο
2 κ. γλυκού μέλι

Εκτέλεση

Κόψτε το μανούρι και το μήλο σε κύβους. Αναμίξετε με το 1 κουταλάκι ζάχαρη. Απλώστε το φύλλο και κόψτε στη μέση. Βάλτε από 1 κουταλάκι ζάχαρη στο κάθε κομμάτι και αλείψτε με λίγο βούτυρο. Προσθέστε τη γέμιση και τυλίξτε σε σχήμα φλογέρας, με τις άκρες προς τα μέσα. Αλείψτε και εξωτερικά με βούτυρο.

Προθερμάνετε τον φούρνο στους 200°C.

Bάλτε σε τηγάνι μία κουταλιά βούτυρο. Μόλις ζεσταθεί, τοποθετήστε τις φλογέρες με το άνοιγμα προς τα κάτω και τηγανίζετε για 2 λεπτά και από τις 2 πλευρές.

Ψήστε στον φούρνο για 10 λεπτά.

Ρίξτε μέλι και σερβίρετε.