Υλικά
350 γραμμ. κιμά μοσχαρίσιο ή ανάμεικτο με μοσχάρι και αρνί
6 μεγάλα πράσα, καθαρισμένα και κομμένα σε ροδέλες
250 γραμμ. φέτα
1 κεσεδάκι γιαούρτι
4 κουτ. σούπας κεφαλοτύρι
1 πακέτο ζύμη για τάρτες
6 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
4 αβγά
1 κουτ. σούπας κοφτή μοσχοκάρυδο
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Σε φαρδιά κατσαρόλα βάζουμε το λάδι να κάψει και σοτάρουμε τα πράσα σε μέτρια φωτιά, ενώ δεν σταματάμε να τα ανακατεύουμε. Σε περίπου 10 λεπτά, όταν έχουν πλέον μαλακώσει, τα βγάζουμε από τη φωτιά. Αφού βγάλουμε τα πράσα, βάζουμε τον κιμά στο ίδιο λάδι και τον σοτάρουμε. Μόλις αρχίσει να παίρνει χρώμα τον αλατοπιπερώνουμε και τον κατεβάζουμε από τη φωτιά. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170 C. Σε ένα μπολ βάζουμε τον κιμά και τα σοταρισμένα πράσα, προσθέτουμε τη φέτα, το κεφλοτύρι, τα αβγά και το μοσχοκάρυδο. Ανακατεύουμε καλά. Βουτυρώνουμε μια φόρμα για τάρτες και απλώνουμε το φύλλο της ζύμης ώστε να καλύπτει και τα τοιχώματά της. Απλώνουμε τη γέμιση και ψήνουμε περίπου για 40 λεπτά.