Υλικά για 25 μπισκότα


225 γρ. ζάχαρη μαύρη
130 γρ. Βιτάμ
1 αυγό
300 γρ. αλεύρι για όλες τις
χρήσεις
1 κ.σ. μαγειρική σόδα
Ξύσμα από 2 μεγάλα λεμόνια ακέρωτα
Χυμό από ½ λεμόνι

Εκτέλεση


Ανακατεύουμε στο μίξερ με το φτερό όλα τα υλικά έως ότου γίνουν μία ομοιογενής ζύμη.Τη σκεπάζουμε με διάφανη μεμβράνη και την αφήνουμε στο ψυγείο να ξεκουραστεί για περίπου 1 ώρα.

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170 0C. Με τη βοήθεια ενός πλάστη την ανοίγουμε σε φύλλο πάχους 3 χιλιοστών και κόβουμε τα μπισκότα σε τετράγωνα κομμάτια ή στο σχήμα που θέλουμε, με ένα κουπάτ. Τα τοποθετούμε στη λαδόκολλα που έχουμε στρώσει στη λαμαρίνα του φούρνου και ψήνουμε για 15-20 λεπτά.