Υλικά

2 φακελάκια ζελέ ροδάκινο
200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
3 ροδάκινα κομμένα σε μικρούς κύβους
1/2 φλ. τσαγιού χυμό ροδάκινο

Εκτέλεση


Διαλύετε τη σκόνη του ζελέ σε δύο ποτήρια βραστό νερό και αφήνετε το μείγμα να μισοκρυώσει. Ρίχνετε σε μικρή φόρμα φόρμα του κέικ ή σε μικρή φόρμα, λίγο από το ζελέ, ίσα ίσα να καλύψει τον πάτο και τη βάζετε στην κατάψυξη να παγώσει. Προσθέτετε στο υπόλοιπο ζελέ το γιαούρτι και τα ροδάκινα και ανακατεύετε μέχρι να έχετε ένα ομογενές μείγμα. Βγάζετε τη φόρμα από την κατάψυξη και αδειάζετε μέσα το μείγμα του γιαουρτιού. Ολοκληρώνετε το γλυκό στρώνοντας από πάνω τα σαβαγιάρ και τα ραντίζετε με χυμό ροδάκινο. Το βάζετε στο ψυγείο να σταθεροποιηθεί για τουλάχιστον 2 ώρες. Για να το σερβίρετε, βυθίζετε τη φόρμα για μερικά δευτερόλεπτα σε βραστό νερό και αναποδογυρίζετε το γλυκό σε πιατέλα.