Υλικά


¼ φλιτζανιού ξύδι μπαλσάμικο
3 σκελίδες σκόρδο
4 μέτριες ντομάτες κομμένες στα 8
400 γραμμ. παπαρδέλες
100 γραμμ. φρέσκο σπανάκι
2 κουτ σούπας ελαιόλαδο

Εκτέλεση


Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Αναμιγνύετε το ξύδι και το σκόρδο σε ένα μπολ.
Σε ένα ταψί τοποθετείτε τις ντομάτες και από πάνω ρίχνετε το μείγμα του ξυδιού. Τις βάζετε στο φούρνο ξεσκέπαστες για 25 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν οι ντομάτες και να μαλακώσουν.

Βράζετε το σπανάκι. Βράζετε τις παπαρδέλες και τις σουρώνετε. Αναμιγνύετε τις παπαρδέλες με τις ντομάτες, το σπανάκι και το λάδι.