Υλικά

1 1/2 φλιτζάνι χυμό λεμονιού
6 κουτ. σουπ. ανθόμελο
ξύσμα από 1 λεμόνι
1/2 φλιτζάνι νερό
2 φλιτζάνια σόδα αναψυκτικό

ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ
2 λεμόνια κομμένα σε φέτες

Εκτέλεση


Ζεσταίνετε το χυμό λεμονιού και προσθέτετε το μέλι. Ανακατεύετε ώστε να διαλυθεί το μέλι. Αδειάζετε το μείγμα σε μια κανάτα προσθέτετε το ξύσμα, το νερό και τη σόδα και ανακατεύετε. Τοποθετείτε την κανάτα στο ψυγείο για 1 – 2 ώρες. Σερβίρετε τη λεμονάδα σε μεγάλα ποτήρια με πάγο και φέτες λεμονιού.