Υλικά


2 πακέτα τορτελίνια
1 κουταλάκι ζωμό λαχανικών
1 ½ φλ. χυμό ντομάτας
1 μεγάλη δέσμη σπανάκι
1 κρεμμύδι
ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο
ρίγανη
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση


Σε μια κατσαρόλα με μπόλικο νερό βάζουμε λίγο αλάτι, λίγο ελαιόλαδο, το ζωμό και βράζουμε τα τορτελίνια. Στη συνέχεια τα στραγγίζουμε πολύ καλά. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, λιώνουμε το σκόρδο και σοτάρουμε σε πολύ λίγο ελαιόλαδο. Προσθέτουμε το χυμό ντομάτας, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και αφήνουμε να πάρει μία βράση. Προσθέτουμε το σπανάκι και κλείνουμε το καπάκι της κατσαρόλας για να ψηθεί. Ξεσκεπάζουμε, ανακατεύουμε και ξανακλείνουμε. Αφήνουμε για περίπου 3 λεπτά. Τέλος, ρίχνουμε τα τορτελίνια μέσα στη σάλτσα, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.