Υλικά

4 μεγάλες ώριμες μπανάνες
χυμός από 1 λεμόνι
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
350ml κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
2 μπάρες σοκολάτα με γέμιση καραμέλα ψιλοκομμένες

Εκτέλεση


Το ζαχαρούχο γάλα θα πρέπει να έχει σιγοβράσει για 2 ώρες (κλειστό μέσα στο κουτί του) για να γίνει καραμέλα. Χτυπάμε με μίξερ σε δυνατη ταχύτητα τη κρέμα γάλακτος. Λιώνουμε τις μπανάνες με το πιρούνι σε άλλο μπολ, προσθέτουμε την καραμέλα, το γάλα και χτυπάμε. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί, προσθέτοντας τις μπάρες σοκολάτας, το χυμό λεμονιού και βάζουμε σε πλαστικό δοχείο με καπάκι. Βάζουμε στην κατάψυξη για μερικές ώρες και είναι έτοιμο!