Υλικά


1 πακέτο ταλιατέλες
250 γρ. τυρί κρέμα
100 γρ. παρμεζάνα ή κεφαλογραβιέρα
1 φλιτζάνι του τσαγιού γάλα
κουκουνάρι
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση

Βάζουμε σε κατσαρολάκι το τυρί κρέμα και το γάλα και σε χαμηλή φωτιά αφήνουμε να λιώσουν αργά,ανακατεύοντας συνέχεια με ξύλινη κουτάλα. Μόλις πάρουν βράση και λιώσουν αλατοπιπερώνουμε. Βράζουμε σε κατσαρόλα με άφθονο αλατισμένο νερό τις ταλιατέλες,σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Τις σουρώνουμε και τις βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ. Περιχύνουμε με τη σάλτσα τυριών, πασπαλίζουμε με τη τριμμένη παρμεζάνα ή κεφαλογραβιέρα (ή άλλο τυρί της αρεσκείας μας) και τέλος πασπαλίζουμε με το καβουρδισμένο κουκουνάρι κι αν θέλουμε τρίβουμε επιπλέον φρέσκο πιπέρι.