Υλικά

6 αυγά
2 πατάτες μεγάλες κομμένες σε κύβους
2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
1 πιπεριά κόκκινη σε κυβάκια
1 πιπεριά πράσινη σε κυβάκια
2 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ
1 φλιτζάνι του καφέ γάλα
1/2 φλιτζάνι κασέρι σε κυβάκια
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Βράζουμε τις πατάτες σε αλατισμένο νερό μέχρι να μαλακώσουν και τις στραγγίζουμε σε σουρωτήρι. Ζεσταίνουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε ελαφρά το κρεμμύδι και τις πιπεριές για να μαλακώσουν. Προσθέτουμε τις πατάτες και τις δουλεύουμε για λίγο μαζί με τις πιπεριές, ανακακτεύοντας με μια σπάτουλα.

Στρώνουμε με λαδόκολλα ένα ταψάκι και αδειάζουμε μέσα το μίγμα. Αλατοπιπερώνουμε ελαφρά. Χτυπάμε σε ένα μπολ τα αυγά με το γάλα και το κορν φλάουρ. Περιχύνουμε το μίγμα πάνω από τα λαχανικά, μοιρ΄ζουμε ομοιόμορφα τα κυβάκια του κασεριού και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 40 λεπτά, μέχρι να ροδοκοκκινίσει η ομελέτα.