Υλικά

4 μοσχαρίσια σνίτσελ
4 σκελ. σκόρδο
1 ματσ. μαϊντανό
1 κ.σ. κόκκους μαύρου πιπεριού
2 κ.σ. μαργαρίνη με βούτυρο
100 γρ. κρέμα γάλακτος
αλάτι, πιπέρι

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΡΕ ΚΑΡΟΤΟΥ :
4 μεγάλα καρότα
1 κ.σ. μαργαρίνη με βούτυρο
100 γρ. κρέμα γάλακτος (προαιρετικά)

Εκτέλεση

Γεμίζουμε κάθε σνίτσελ ξεχωριστά με μια σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη, ψιλοκομμένο μαϊντανό, κόκκους πιπεριού και αλάτι. Τα τυλίγουμε σε ρολό και τα κλείνουμε καλά με οδοντογλυφίδες. Στο τηγάνι λιώνουμε τη μαργαρίνη με βούτυρο και τα σωτάρουμε μέχρι να πάρουν χρώμα.

Σβήνουμε με το κρασί. Τα τοποθετούμε σε ένα ταψάκι με το ζουμί τους και τα βάζουμε στο φούρνο, στους 200 βαθμούς, για 15 λεπτά, μέχρι να ψηθούν και να ροδίσουν.

Βράζουμε τα καρότα, τα σουρώνουμε και τα πολτοποιούμε με ραβδομπλέντερ ή στο multi οσο είναι ζεστά για να λίωσουν ευκολότερα. Λιώνουμε 1 κ.σ. μαργαρίνη με βούτυρο και την ανακατεύουμε στον πουρέ μαζί με την κρέμα γάλακτος (αν την χρησιμοποιούμε). Κόβουμε τα έτοιμα ρολά σε χοντρές ροδέλες και τα σερβίρουμε με τον πουρέ καρότου προσθέτοντας λίγη σάλτσα από το ταψί.