Υλικά

2 φύλλα ζύμης κουρού (1 συσκευασία)
500γρ. κοτόπουλο βρασμένο
150γρ. κρεμμύδι εμινσέ
2 σκελίδες σκόρδο
160γρ. μήλο πράσινο κομμένο μπρινουάζ
160γρ. κόκκινο μήλο κομμένο μπρινουάζ
ελαιόλαδο
3 αυγά
240γρ. γραβιέρα τριμμένη
50γρ. κέτσαπ
30γρ. μουστάρδα
50γρ. σταφίδες
20γρ. φρέσκο δυόσμο
αλάτι, πιπέρι

Οδηγίες

Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμύδι με ελαιόλαδο. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα μήλα, το σκόρδο και το βρασμένο κοτόπουλο. Τα σοτάρουμε όλα μαζί.

Προσθέτουμε τις σταφίδες, αλάτι και πιπέρι. Βγάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το τυρί, την κέτσαπ, τη μουστάρδα, το δυόσμο και τα αυγά.

Λαδώνουμε το ταψί και απλώνουμε το πρώτο φύλλο της ζύμης κουρού αφήνοντάς το να εξέχει λίγο στα πλάγια. Απλώνουμε το μείγμα της γέμισης και καλύπτουμε με το δεύτερο φύλλο κουρού. Κλείνουμε καλά τα πλάγια και λαδώνουμε το φύλλο. Χαράζουμε την πίτα σε τετράγωνα κομμάτια και ψήνουμε στο φούρνο στους 180°C για 40-50 λεπτά.