Υλικά

1 κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
2 κ.σ. μουστάρδα
1 λεμόνι (ο χυμός του και ξύσμα)
1/2 φλιτζ. ξύδι μπαλσάμικο
1/2 φλιτζ. ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση


Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά μαζί και μαρινάρουμε το κοτόπουλο από 2 ώρες μέχρι και 24. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 220 βαθμούς.Βάζουμε το κοτόπουλο σε ταψάκι και περιχύνουμε με τη μαρινάδα. Τοποθετούμε το ταψάκι στο φούρνο, χαμηλώνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς και ψήνουμε για 1 ώρα. Αν πάρει χρώμα πολύ γρήγορα, τυλίγουμε το ταψάκι με αλουμινόχαρτο. Σερβίρουμε.