Υλικά

Σφολιάτα 1 πακέτο
Τυρί φέτα 150 γρ θρυμματισμένη
Σπανάκι 500 γρ
Αυγά 2
Κοτόπουλο 300 γρ στήθος κομμένο καρέ
Άνηθο 2 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένο
Κρεμμύδι ξερό 1 ψιλοκομμένο
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο 4 κουταλιές σούπας

Εκτέλεση


Καθαρίζουμε, πλένουμε και ψιλοκόβουμε το σπανάκι, σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι και σοτάρουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο. Προσθέτουμε τα κομματάκια κοτόπουλο, τα σοτάρουμε καλά, βάζουμε και το ψιλοκομμένο σπανάκι, τα σοτάρουμε όλα μαζί, αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε τον άνηθο και κατεβάζουμε από την φωτιά. Σε ένα μπολ θρυμματίζουμε την φέτα και προσθέτουμε το ένα ολόκληρο αυγό ενώ από το δεύτερο αυγό μόνο το ασπράδι (κρατάμε τον κρόκο για το τέλος).

Ανακατεύουμε κι αδειάζουμε το μείγμα αυτό μέσα στο μείγμα με το σπανάκι.Κόβουμε την σφολιάτα σε τετράγωνα κομμάτια και τα γεμίζουμε με το μείγμα. Διπλώνουμε τις άκρες λίγο προς το κέντρο, στρώνουμε στο ταψί λαδόκολλα , τα αραδιάζουμε μέσα στο ταψί και τα αλείφουμε με τον κρόκο που κρατήσαμε αραιωμένο με λίγο νερό.