Υλικά

200γρ. μελιτζάνα
25γρ. κρεμμύδι
1γρ. λάδι σκόρδου
50γρ. ψητή πιπεριά Φλωρίνης
20γρ. φρέσκο κρεμμύδι
25ml ελαιόλαδο
5ml ξύδι
2γρ. αλάτι
πιπέρι

Οδηγίες

Με ένα μαχαίρι τρυπάμε τις μελιτζάνες και στη συνέχεια τις ψήνουμε στα κάρβουνα. Όταν μαλακώσουν οι μελιτζάνες, τις ξεφλουδίζουμε και ψιλοκόβουμε την ψίχα με ένα μαχαίρι. Βάζουμε την μελιτζάνα σε ένα μπολ και προσθέτουμε ψιλοκομμένο ξερό και φρέσκο κρεμμύδι, λάδι σκόρδου και πιπεριές Φλωρίνης. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο και ξύδι.

Ανακατεύουμε και σερβίρουμε μαζί με ψημένα ψωμάκια.