Υλικά

1 κιλό μοσχάρι γάλακτος κομμένο σε μπουκίτσες
4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1/1 κιλό κρεμμυδάκια στιφάδου (κοκκάρια)
1/2 κιλό καροτάκια
1 κύβος λαχανικών
αλάτι, πιπέρι
λίγη ζάχαρη
λίγο φρέσκο θυμάρι

Εκτέλεση


Αλατοπιπώρενετε το κρέας. Ζεσταίνετε σε μεγάλη κατσαρόλα το ελαιόλαδο και σωτάρετε τις μπουκίτσες του μοσχαριού μέχρι να ροδίσουν από όλες τις πλευρές. Προσθέτετε τον κύβο λαχανικών, αλάτι, πιπέρι και αρκετό ζεστό νερό και τα αφήνετε να σιγοβράσουν περίπου μία ώρα, μέχρι ότου μακαλώσει το κρέας και εξατμισθεί το νερό. Καθαρίζετε τα καρότα και τα κόβετε σε μικρά κομματάκια. Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι ρίχνετε λίγο ελαιόλαδο και ρίχνετε τα καρότα και τα κρεμμυδάκια. Πασπαλίζετε με ζάχαρη και τα τηγανίζετε μέχρι να καραμελώσουν. Ρίχνετε τα καραμελωμένα κρεμμύδια και τα καρότα στην κατσαρόλα όπου είναι ήδη το μοσχάρι και σερβίρετε. Κατά το σερβίρισμα, γαρνίρετε με το φρέσκο θυμάρι.