Υλικά

15 φέτες τυρί του τοστ
15 φέτες γαλοπούλα
20 μανιτάρια κομμένα σε φετούλες
20 ντοματίνια/ 3 ντομάτες σε φετούλες

Εκτέλεση


Ανοίγουμε το ένα φύλλο σφολιάτας και τοποθετούμε σε όλη την επιφάνεια του φέτες από το τυρί του τοστ και από τη γαλοπούλα. Από πάνω στρώνουμε τα ντοματίνια και τα μανιτάρια τα οποία τα έχουμε κόψει σε λεπτές φετούλες. Ξεκινάμε να διπλώνουμε σε ρολό, όσο πιο σφιχτά μπορούμε.

Το τυλίγουμε σε λαδόκολλα και σε διαφανή μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο για 15 λεπτά. Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία και με το άλλο φύλλο σφολιάτας. Βγάζουμε το πρώτο ρολό και το κόβουμε σε φετούλες περίπου 2 cm .

Τις στρώνουμε σε μια λαμαρίνα στην οποία έχουμε βάλει λαδόκολλα και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου 15-25 λεπτά. Eπαναλαμβάνουμε τη διαδικασία και με το άλλο ρολό σφολιάτας.