Υλικά

για τη γέμιση

3 πράσινα μήλα
2 κόκκινα μηλα
4 αχάδια
διάφορα αποξηραμένα φρούτα (σταφίδες, δαμάσκηνα)
το χυμό ενός λεμονιού
150 γραμμάρια ζάχαρη
κανέλα, γαρύφαλο, μοσχοκάρυδο

ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΜΠΛ:
150 γραμμάρια βούτυρο
150 γραμμάρια ζάχαρη
150 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
150 γραμμάρια αμύγδαλα ψιλοκομμένα

Εκτέλεση


Καθαρίζουμε και κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια τα φρούτα και τα ανακατεύουμε με όλα τα υπόλοιπα υλικά. Στη συνέχεια τα απλώνουμε σε ένα πυρέξ. Σε ένα μίξερ ανακατεύουμε για λίγα λεπτά τα υλικά για το Crumble και πασπαλίζουμε πάνω από τα φρούτα. Τέλος τα ψήνουμε για 30 με 40 λεπτά στους 180 βαθμούς.