Υλικά

3/4 φλιτζανιού και 12 κ.γλ. πραλίνα φουντουκιού
1 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 αυγό

Εκτέλεση


Καταψύχουμε 12 κουτ. γλυκού πραλίνας φουντουκιού από την προηγούμενη μέρα. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C. Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύουμε την πραλίνα φουντουκιού με το αυγό. Προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.

Παίρνουμε με ένα μικρό κουταλάκι ζύμη σε μια μπάλα και την ισιώνουμε στην παλάμη μας. Βάζουμε ένα κουταλάκι του γλυκού παγωμένη πραλίνα φουντουκιού στο κέντρο του μπισκότου. Παίρνουμε με ένα δεύτερο κουταλάκι του γλυκού ζύμη και την ισιώνουμε με την παλάμη μας. Καλύπτουμε τα μπισκότα και τη γέμιση και πιέζουμε τις άκρες για να ενωθούν. Ψήνουμε για 6-8 λεπτά.