Υλικά


500 γραμμ ζυμαρικά φετουτσίνι
250 γραμμ. παχύρρευστη κρέμα γάλακτος
60 γραμμ. κεφαλοτύρι τριμμένο
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
μαϊντανός ψιλοκομμένος

Εκτέλεση


Βράζετε τα φετουτσίνι σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου. Τα στραγγίζετε και τα ανακατεύετε με λίγο ελαιόλαδο. Σε μια κατσαρόλα προσθέτετε την κρέμα γάλακτος, το σκόρδο και την πάπρικα. Ανακατεύετε και αφήνετε να πάρει βράση για 4-5 λεπτά, ανακατεύοντας για να μην πιάσει η σος. Σερβίρετε τα φετουτσίνι με μπόλικη σος αλφρέντο. Πασπαλίζετε με το κεφαλοτύρι και το μαϊντανό.