ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Παγωμένο γιαούρτι με ροδάκινα
Ένα διαφορετικό παγωτό
Υλικά
2 μεγάλα ροδάκινα3 κουταλιές μέλι
200 γρ στραγγιστό γιαούρτι
1 κουταλάκι χυμό λεμονιού
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και κόβουμε τα ροδάκινα σε μικρά κομμάτια. Τα βάζουμε σε μία μικρή σακούλα και τα βάζουμε στην κατάψυξη για 30 λεπτά. Σε ένα multi βάζουμε τα παγωμένα ροδάκινα, το μέλι, το γιαούρτι και τον χυμό από το λεμόνι και χτυπάμε καλά για 5 λεπτά. Σερβίρουμε αμέσως σε μπολάκια και το υπόλοιπο το αποθηκεύουμε στην κατάψυξη για 1 μήνα.