ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ροδάκινα γεμιστά με σοκολάτα και αμύγδαλα
Ένα σούπερ επιδόρπιο
Υλικά
16 μισά ροδάκινα χωρίς το κουκούτσι τους2/3 φλιτζανιού ζάχαρη
3 κουταλιές της σούπας βούτυρο λιωμένο
1 αυγό
100 γραμμ. σοκολάτα κουβερτούρα
2 φλιτζάνια του τσαγιού αμύγδαλα τριμμένα
Εκτέλεση
Αφού έχετε ξεπλύνει καλά τα ροδάκινα, τα τοποθετείτε σε ένα πιρέξ με την κομμένη πλευρά να βλέπει προς τα πάνω. Εν συνεχεία τοποθετείτε τη σοκολάτα κουβερτούρα σε ένα μίξερ και χτυπάτε για να γίνει τρίμματα.Σε ένα μπολ χτυπάτε το αυγό και προσθέτετε τα αμύγδαλα, τη ζάχαρη, το βούτυρο και τα τρίμματα σοκολάτας. Ανακατεύετε καλά το μείγμα και το τοποθετείτε στα ροδάκινα. Ψήνετε το γλυκό στο φούρνο στους 200ο για 20 λεπτά.