Υλικά

6 ντόνατς
6 μπάλες παγωτό της αρεσκείας σας
400 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα

Εκτέλεση

Βάζουμε σε μια μεσαία κατσαρόλα 2 ποτήρια νερό και τη βάζουμε στη φωτιά.

Ψιλοκόβουμε την κουβερτούρα και την βάζουμε σε ένα ανοξείδωτο μπολ το οποίο ακουμπάμε στην κατσαρόλα (μπεν μαρί). Ανακατεύουμε με μία σπάτουλα σιλικόνης και μόλις λιώσει καλά η σοκολάτα, αποσύρουμε από τη φωτιά. Βγάζουμε το παγωτό από την κατάψυξη και το αφήνουμε 5 λεπτά να μαλακώσει ελαφρώς.

Κόβουμε τα ντόνατς οριζόντια στη μέση. Tοποθετούμε σε κάθε κάτω μέρος, από μία μπάλα παγωτού. Πιέζουμε ελαφρώς να απλώσει και να πάει παντού. Κλείνουμε με το πάνω μέρος του ντόνατς και βουτάμε το μισό στην κουβερτούρα.

Σερβίρουμε αμέσως!