Υλικά

40 κράκερς
¾ φλιτζανιού κρεμώδες φυστικοβούτυρο
340γρ. μαύρη σοκολάτα

Εκτέλεση


Απλώνουμε σε ένα ταψί λαδόκολλα ή χαλάκι σιλικόνης. Λιώνουμε τη σοκολάτα σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Μπορούμε να την λιώσουμε σε μπεν μαρί δηλαδή σε ένα πυρίμαχο μπολ τοποθετημένο πάνω από μία κατσαρόλα με νερό που σιγοβράζει. Απλώνουμε σε ένα κράκερ 1 ½ κουταλάκι του γλυκού φυστικοβούτυρο από τη μία πλευρά, στη συνέχεια τοποθετούμε από πάνω άλλο ένα κράκερ.

Επαναλαμβάνουμε με τα υπόλοιπα. Τοποθετούμε τα γεμισμένα κράκερς με φυστικοβούτυρο μέσα στη λειωμένη σοκολάτα, χρησιμοποιώντας ένα πιρούνι, τα γυρνάμε από την άλλη πλευρά ώστε η σοκολάτα να πάει παντού. Προσεκτικά τα μεταφέρουμε πίσω στο ταψί με την λαδόκολλα. Όταν βουτήξουμε όλα τα μπισκότα στην σοκολάτα, βάζουμε το ταψί στο ψυγείο για 10-15 λεπτά ή έως ότου η σοκολάτα σκληρύνει. Σερβίρουμε αμέσως ή τα αποθηκεύουμε καλυμμένα.