Υλικά

150 γραμμ. σοκολάτα σε κομμάτια
1 κουταλιά της σούπας βούτυρο
5 – 6 κουταλιές της σούπας νερό
3 κρόκοι αυγών καλά χτυπημένοι

Eκτέλεση

Λιώνετε προσεκτικά σε μια μικρή κατσαρόλα τη σοκολάτα μαζί με το βούτυρο και το νερό. Ανακατεύετε συνεχώς ώσπου η σοκολάτα να πάρει υγρή και ρευστή μορφή και όταν υγροποιηθεί πλήρως προσθέτετε τους κρόκους των αυγών. Απομακρύνετε προσεκτικά το σκεύος από τη φωτιά και σερβίρετε αμέσως τη “μαγιονέζα” σοκολάτας και εν συνεχεία τη βάζετε σε ένα βαζάκι.