Υλικά

280 γρ. λευκή κουβερτούρα σε κομματάκια ή σταγόνες
18 μπισκότα με γέμιση κρέμας σπασμένα με το χέρι

Εκτέλεση

Σε μπεν μαρί, λιώνουμε την κουβερτούρα, ανακατεύοντας συνεχώς. Ρίχνουμε την λιωμένη πλέον κουβερτούρα σε πυράντοχο σκεύος και την απλώνουμε σε όλη την επιφάνεια με τη βοήθεια μιας σπάτουλας. Αφήνουμε να κρυώσει για 5 λεπτά. Προσθέτουμε από πάνω τα σπασμένα μπισκότα. Βάζουμε το σκεύος στην κατάψυξη για 15 λεπτά, μέχρι να σταθεροποιηθεί η σοκολάτα. Κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε.